Andre lande, gryderet, Kød, Oksekød Opskriftsamling

Ungarsk paprikagryde

Ingredienser

1/2 kg skært oksekød
25 g margarine
3 løg
2 spsk paprika
2 tsk salt
1 1/2 dl vand
2 grønne peberfrugter
4 tomater
1 bæger crème fraîche (180 ml)

Fremgangsmåde

1. Kødet skæres i terninger og brunes i margarinen. Løgene kommes i gryden og brunes med.
2. Paprika drysses over og røres rundt til det er fordelt. Salt og vand tilsættes, og retten småkoger ca. 1/2 time.
3. Peberfrugterne skæres i strimler. Tomaterne skæres i kvarte.
4. Grønsagerne tilsættes, og retten koger yderligere 1/2 time. Crème fraîche kommes i, og retten smages til med salt.
Serveres med f.eks. løse ris.

nov. 1999