|
Milanoragout
Ingredienser
400 g. svine- eller kalvekød
50 g. bacon
40 g. margarine
½ dl. olie
2 små løg
150 g. gulerødder
Persille
100 g. selleri
1 fed hvidløg |
2 spsk. mel
1 dl. tomatpure
1 tsk. salt
1 knsp. peber
½ tsk. rosmarin
100 g. frosne bønner
100 g. frosne ærter
100 g. champignon |
Fremgangsmåde
- 1. Skær kødet i fingerlange og fingertykke strimler.
- 2. Skær bacon i terninger
- 3. Riv løg, gulerødder og selleri groft.
- 4. Knus hvidløgsfedet og bland det i grønsagerne.
- 5. Opvarm margarine og olie i en gryde og brun de revne grønsager heri.
- 6. Kom bacon og kød i og lad det brune med.
- 7. Drys de 2 spsk. mel over og rør rundt.
- 8. Hæld tomatpure og lidt vand ved.
- 9. Tilsæt krydderierne.
- 10. Når kødet er næsten mørt ( efetr ca. ½ time) tilsættes bønner, ærter og de
rensede, skiveskårne champignons.
- 11. Det hele varmes godt igennem.
- 12. Smag retten til og kom eventuelt lidt jævning i.
- 13. Flutes spises til.
|