|
Marineret lever
Ingredienser
4 store eller 8 små skiver lever (ca. 1 cm. tykke)
Salt og peber
- ½ dl. olie
1 fed knust hvidløg
1/4 tsk. tørret rosmarin
|
750 g. kartofler |
Fremgangsmåde
- 1. Læg leverskiverne i en flad skål
- 2. Pisk marinaden sammen og hæld den over leveren.
- 3. Lad leveren stå koldt ca. ½ time. Vend den ofte i marinaden.
- 4. Tag leverskiverne op af marinaden og dup dem tørre med papir.
- 5. Gnid panden med marinaden.
- 6. Varm panden op, så den er gloende varm.
- 7. Læg leveren på, pensl med marinaden og drys salt og peber over.
- 8. Dæmp varmen og lad leveren stege 3 min. på hver side.
- 9. Vend skiverne flere gange under stegningen.
- 10. Kogte kartofler serveres til samt hvidkålssalat med
citronfløde.
|