|
Koteletter med ris
Ingredienser
- 5 svinekoteletter
- Salt og peber
- 40 g. margarine
- 250 g. champignons
- 3 stk. tomater
- 2 dl. fløde
- kulør
- 4 - 5 skiver bacon
Fremgangsmåde
- 1. Koteletterne brunes i margarine på panden og lægges i et smurt, ovnfast fad.
- 2. Champignons og tomater (i skiver) ristes let på panden.
- 3. Fløde, kulør, salt og peber kommes på og koges op.
- 4. Sovsen hældes over koteletterne.
- 5. Dæk fadet med et låg eller alu-folie og sæt det i ovnen ved 170 C i ca. 3 kvarter.
- 6. Efter ½ times stegning fjernes låget, baconskiverne lægges over retten og steger
med det sidste kvarter uden låg.
- 7. Retten serveres med løskogte ris eller brasede kartofler.
|