Fjerkræ Opskriftsamling

Grydestegt kylling med syltede agurker

Ingredienser

1 kylling
Salt og peber
1 bdt. persille
40 g. margarine
2 dl. bouillon
1 dl. piskefløde
evt. kulør
Syltede agurker

Fremgangsmåde

1. Gør kyllingen i stand og gnid den indvendigt med salt og peber.
2. Skyl og tør persillen, nip stilkene af.
3. Fyld kyllingen med persille og luk med kødnåle.
4. Brun kyllingen på alle sider i en gryde sammen med indmaden.
5. Læg kyllingen på siden, hæld boullion ved og steg ved svag varme ca. 45 min. - vend kyllingen én gang under stegningen. Tag kyllingen op.
6. Kog gryden af med piskefløde, smag til og tilsæt evt. kulør.
7. Parter kyllingen og anret den på et fad.
8. Skær de syltede agurker i skiver og server dem i en lille skål.
Server retten med bagte kartofler.

nov. 1999