|
Grydestegt kylling med syltede agurker
Ingredienser
1 kylling
Salt og peber
1 bdt. persille
40 g. margarine
2 dl. bouillon
1 dl. piskefløde
evt. kulør |
Syltede agurker |
Fremgangsmåde
- 1. Gør kyllingen i stand og gnid den indvendigt med salt og peber.
- 2. Skyl og tør persillen, nip stilkene af.
- 3. Fyld kyllingen med persille og luk med kødnåle.
- 4. Brun kyllingen på alle sider i en gryde sammen med indmaden.
- 5. Læg kyllingen på siden, hæld boullion ved og steg ved svag varme ca. 45 min. -
vend kyllingen én gang under stegningen. Tag kyllingen op.
- 6. Kog gryden af med piskefløde, smag til og tilsæt evt. kulør.
- 7. Parter kyllingen og anret den på et fad.
8. Skær de syltede agurker i skiver og server dem i en lille skål.
Server retten med bagte kartofler.
|