|
Grønsagsret
Ingredienser (1 person)
½ løg
100 g. gulerødder
½ spsk. olie Soya/majs
5 cm agurk
1 stk. tomat |
1/4 blomkål (lille)
1/4 tsk. salt
1 drys peber
Hakket persille |
Fremgangsmåde
- 1. Hak løget groft.
- 2. Skræl guleroden og skær den i terninger.
- 3. Skræl kartoflerne og skær dem i terninger.
- 4. Varm olien op og svits de resterende grønsager heri.
- 5. Skru ned og lad det småkoge under låg ca. 10 minutter.
- 6. Skær agurken i kvarte skiver og del tomaten i både.
- 7. Blomkålen deles i små buketter.
- 8. Kom agurk, tomat og blomkål i gryden og kog videre i ca. 5 min.
- 9. Drysses med hakket persille ved anretningen.
- 10. Spises evt. med flutes eller franskbrød.
|