Grønsager Opskriftsamling

Grønsagsret

Ingredienser (1 person)

½ løg
100 g. gulerødder
½ spsk. olie Soya/majs
5 cm agurk
1 stk. tomat
1/4 blomkål (lille)
1/4 tsk. salt
1 drys peber
Hakket persille

Fremgangsmåde

1. Hak løget groft.
2. Skræl guleroden og skær den i terninger.
3. Skræl kartoflerne og skær dem i terninger.
4. Varm olien op og svits de resterende grønsager heri.
5. Skru ned og lad det småkoge under låg ca. 10 minutter.
6. Skær agurken i kvarte skiver og del tomaten i både.
7. Blomkålen deles i små buketter.
8. Kom agurk, tomat og blomkål i gryden og kog videre i ca. 5 min.
9. Drysses med hakket persille ved anretningen.
10. Spises evt. med flutes eller franskbrød.

nov. 1999