|
Krydrede oksespyd med
karrykål
Ingredienser (4 personer)
-
600-700 g hakket oksekød
2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk. paprika eller karry
½ tsk. stødt chili
1 æg
salt og peber
Karrykål:
1 lille hvidkål
3 spsk. karry
2 dl kokosmel
8 dl vand
salt og peber
Fremgangsmåde
-
Hvidkålen skæres i kvarte, befries for
stok, snittes fint og blandes med karry.
-
Kokosmel blandes med vandet og sies.
-
Kål og kokosmælk blandes og sættes over i
en gryde.
-
Dampes mørt under låg og smages til med
salt og peber.
- Kødet røres med revet løg og presset hvidløg, krydderier og æg.
- Smages til med salt og peber, formes til aflange pølser og sættes
på grillpinde/tynde snobrødspinde.
- Spiddene grilles over bålet, serveres med den varme karrykål og et
godt brød.
|