Koteletter med karrysauce
Ingredienser (4 pers)
4 koteletter
10 g smør/margarine
1 ds. ananas (ca. 100 g)
2 bananer
1 peberfrugt
10 g smør |
karrysauce:
15 g smør/margarine
1 lille løg
1-2 tsk karry
2 1/2 spsk hvedemel
ca. 4 dl bouillon |
Fremgangsmåde
- Koteletter:
- 1. Drys friskkværnet peber på begge sider. Brun dem 1/2 min. på hver side ved god
varme.
- 2. Færdigsteg ved svag til jævn varme ca. 4 min på hver side. Drys salt på.
- 3. Tag koteletterne af panden, hold dem varme.
4. Skær peberfrugten i små terninger, bananerne i skrå skiver og skær afdryppet ananas
i terninger - gem ananaslagen.
- 5. Rist peberfrugt og ananas i smør på en varm pande i 1-2 min. Tag dem af. Rist
bananskiverne et øjeblik.
- 6. Læg fyldet på koteletterne ved servering.
- Karrysauce:
- 1. Svits det hakkede løg og karry i fedtstoffet et par min. Tilsæt mel og rør godt.
- 2. Kom bouillon i lidt ad gangen, kog saucen ca. 5 min.
- 3. Smag til med lage fra ananas, salt og peber.
Server med løse ris, blandet salat
og evt. mangochutney
|