Julekort 2001


Vi ønsker alle et godt nytår. Her er et lille resume af hvad der er sket i gennem året 2001. Det har været et spændende år med en masse nye oplevelser på både godt og ondt.

Jakob og Anders pådrog sig en gang skoldkopper lige efter nytår. Det var dog mest slemt for Jakob. Anders kom nemt om ved det. Den 4. februar holdt vi Anders’ barnedåb. Dåben var i Estvad Kirke hvor der samtidig var familiegudstjeneste, så der var mange mennesker. Bagefter var vi herhjemme hvor vi fik noget at spise og snakkede.

I løbet af foråret var Anders med Benthe i Skole indtil april, hvor vi fik en dagplejeplads til ham. Sidst i juni blev Benthe uddannet til Lærer med speciale i Håndarbejde og Fysik/Kemi. Derfor blev foråret brugt til at søge arbejde, det gav dog ikke den store bonus før i november, hvor hun fik arbejde på Balling skole.

Sidst i maj var vi med Claus’ arbejde en tur til København hvor vi bl.a. var en tur i teateret for at se Phantom of the Opera.

Pinseklubben havde igen i år inviteret til sammenkomst i Claus’ familie, denne gang i Fredericia.

Til Sankt Hans var vi i år ikke som vi plejer ved spejderne men i stedet besøgte vi vores nabo Knud og Edith, som havde et stort bål ved gyllebeholderen.

Sidst i Juli havde Jakob 5 års fødselsdag, den blev dog først holdt i august så de andre børn fra børnehaven kunne være med.

Vi har været til 3 begravelser i år. Den 28. juli var vi til Claus’ bedstemors begravelse i Ringsted, den 12. oktober var vi til Benthes bedstefars begravelse i Boller og den 10. december var vi til Claus’ bedstefars begravelse i Ringsted. Det var med stor sorg at vi tog afsked med dem, men det er jo livets gang.

Sidst i August var vi til familiesammenkomst ved Benthes familie. Det var en hel weekend ved Ringkøbing fjord. Det var en rigtig god weekend, hvor vi snakkede, sejlede i jolle, spillede fodbold, snakkede, spillede rundbold og meget mere.

I september havde vi besøg af Claus’ lillebror og hans kone. Sammen tog vi til VM i Pløjning. En stor mudret oplevelse med mange særdeles dygtige pløjere fra hele verden.

Der var i oktober måned arrangeret en gadefest for alle beboere på Vejlgårdvej. Det var ikke den mest sindsoprivende fest, men vi prøver at se om det kan blive bedre til næste år.

Efter sommerferien i år begyndte vi igen ved spejderne. Benthe startede for første gang som ulveleder og Claus skulle hjælpe til ved spejderne. Her skulle arrangeres JOTA / JOTI, som er et samarbejde med radioamatørerne, hvor vi snakker i radio med spejdere fra hele verden.

Herefter valgte Claus selv at få sin egen radioamatørlicens. Det fik han så sidst i november, hvor han fik kaldesignalet OZ4AFU.

Det politiske arbejde har også taget meget af Claus’ tid, ikke mindst i forbindelse med valgkampen, hvor han lavede hjemmeside. Den 20. november var vi så en tur til København hvor vi deltog i Venstres fest på Færgen Sjælland.

Ud over de fødselsdage der har været inden for husets fire vægge har vi været til en lang række fødselsdage i den store familie vi har.

Vi vil slutte med endnu engang at ønske alle et godt nytår.