|
Tunsalat med flutes
Ingredienser
½ pakke frosne bønner
4 kogte kartofler
4 radiser
4 cm salatagurk
2 æg
1 spsk. vineddike
3 spsk. majsolie |
1 tsk. fransk sennep
Salt, paprika
1 spsk. fintklippet purløg
Ca. ½ salathoved
1 dåse tun naturel
8 oliven |
Fremgangsmåde
- 1. Kog bønnerne møre - ca. 10 min. - i letsaltet vand. Afkøl dem.
- 2. Skær kartofler og radiser i skiver, agurken i terninger. Bland bønnerne i disse
grønsager, når de er kolde.
- 3. Kog æggene i 10 min. og del dem i både.
4. Ryst en marinade af eddike og olie. Smag den til.
5. Hæld marinaden over grønsagsblandingen og lad den trække i køleskab, gerne ½ time.
6. Snit den grønne salat fint og bland den i grønsagsblandingen tillige med tunfisken.
7. Pynt salaten med æg i både og oliven i skiver.
Server med flutes til.
|