|
Svensk pølseret - den
rigtig gode
Ingredienser (2 personer)
-
Godt og vel 1 kg kartofler
5 RØDE pølser
1 stort løg
2 dl piskefløde
1 dl Heintz ketchup
20 g margarine
Ca. 1 tsk sukker
1 lille tsk salt
1 tsk peber
Fremgangsmåde
- Skær kartoflerne i stykker, som til
biksemad, og kog dem i ca. 15 minutter. Imens
smeltes margarinen i en gryde. Ved svag varme,
så den ikke bliver brun. Løgene skæres i halve
ringe, og puttes i gryden. Når de er bløde
tilsættes sukker, salt og peber. Derefter
tilsættes fløde og ketchup, indtil det er flot
lyserødt. Så skal det smages til. Vandet hældes
fra kartoflerne. Pølserne er naturligvis skåret
i stykker på nuværende tidspunkt, så de smides i
gryden sammen med kartoflerne.
Retten skal gerne være lidt "smattet". Er den
for tør, skal der bare mere fløde og ketchup i.
- Spises KUN med gaffel. Skovles ind uden
tanke for kalorieindhold. Er forrygende med et
glas mælk. Er du til salat og groft brød, er
dette den forkerte opskrift!
|