|
Stuvet grønkål med spejlæg og ristede pølser
Ingredienser (1 person)
10 g. margarine
2 tsk. mel
1½ dl. mælk
Ca. 50 g. grønkål
1/8 tsk. salt
1/8 tsk. sukker |
10 g. margarine
1 stk. æg
4-5 stk. cocktailpølser |
Fremgangsmåde
- 1. Smelt margarinen i en gryde og kom melet i. Rør godt.
- 2. Kom lidt af mælken i og rør igen, til der ikke er klumper.
- 3. Kom igen lidt mælk i og rør godt. Gentag til mælken er brugt og sovsen er jævn.
- 4. Kom kålen i og kog ca. 5 min.
-
- 1. Smelt margarinen ved svag varme.
- 2. Slå forsigtigt ægget ud og lad det stivne ved svag varme.
- 3. Kræng forsigtigt hviden væk fra blommen.
- 4. Lad cocktailpølserne riste i panden samtidig.
|