Grønsager Opskriftsamling

Stuvet grønkål med spejlæg og ristede pølser

Ingredienser (1 person)

10 g. margarine
2 tsk. mel
1½ dl. mælk
Ca. 50 g. grønkål
1/8 tsk. salt
1/8 tsk. sukker
10 g. margarine
1 stk. æg
4-5 stk. cocktailpølser

Fremgangsmåde

1. Smelt margarinen i en gryde og kom melet i. Rør godt.
2. Kom lidt af mælken i og rør igen, til der ikke er klumper.
3. Kom igen lidt mælk i og rør godt. Gentag til mælken er brugt og sovsen er jævn.
4. Kom kålen i og kog ca. 5 min.
 
1. Smelt margarinen ved svag varme.
2. Slå forsigtigt ægget ud og lad det stivne ved svag varme.
3. Kræng forsigtigt hviden væk fra blommen.
4. Lad cocktailpølserne riste i panden samtidig.

nov. 1999