Pizza med oksekød og mozarellaost
Ingredienser
- Dej:
1/2 dl fingervarmt vand
25g frisk gær
1/2 tsk salt
lidt olie
400 g mel (ca.)
Fyld:
1 lille dåse tomatpasta
estragon
oregano
basilikum
200 g revet mozzarellaost (el. andet)
oksefars
cocktailpølser (Føtex' Den Gode Smag)
Fremgangsmåde
- Gæren opløses i varmt vand, og salt og olie
tilsættes, og melet æltes i. Dejen hæver så
20 minutter et lunt sted.
Dejen rulles ud med hård hånd, og tomatpastaen
fordeles jævn over det hele. Derefter spredes
krydderierne udover dejen, og osten fordeles
jævnt. Til sidst kommes det valgte fyld på
(gerne efter hvad-er-der-nu-i-køleskabet
metoden). Løg, hvidløg og grøn/rød pebber
samt bacon er altid godt fyld på en pizza (hvis
man nu kan lide det).
Til sidst sættes pizzaen i en forvarmet ovn ved
225° i ca. 12 minutter.
|