Pizza med oksekød
Ingredienser
- Bund:
400 g mel
1 tsk salt
3 spsk smør / margarine
50 g gær
3 dl vand
Tomatsauce:
2 mellemstore løg
3 dåser flåede tomater (noget af væsken hældes evt. fra, og tomaterne kan blendes)
Krydderier, som fx oregano, salt og peber
Fyld:
375 g oksekød
Fremgangsmåde
- Bund:
1. Det hele blandes sammen.
2. Lad det hæve i ca. 20 minutter.
3. Bag det i ca. 20 minutter uden fyld.
4. Put fyld på, og bag igen i 20 minutter. (Grunden til at fyldet ikke må være på hele
tiden, er selvfølgelig at det ikke må blive tørt!)
Tomatsauce:
1. Løgene svitses og de flåede tomater tilsættes og koges.
2. Krydderier tilsættes når saucen koger.
3. Lad det koge længe.
Fyld:
Oksekødet svitses, så det er godt brunt.
|