|
Stegt kylling med persillekartofler.
Ingredienser
½ kylling
½ tsk. salt
1 drys peber
25 g. margarine
1 dl. vand |
½ dl. fløde/mælk
1 spsk. mel
2 spsk. vand
kulør
300 g. kartofler |
Fremgangsmåde
- 1. Rens kyllingen godt. Tør den med køkkenrulle og gnid den med en blanding af salt og
peber.
- 2. Gør margarinen stegeklar i en gryde og brun kyllingen på begge sider.
- 3. Hæld vand ved og steg videre ved svag varme og under låg i ca. ½ time.
- 4. Tag kyllingen op og hold den varm.
- 5. Lav en jævning af mel og vand og hæld den i den kogende sky i gryden, mens du
pisker godt.
- 6. Kom fløde og mælk i gryden og lad sovsen koge 5 min. Kom evt. lidt kulør i.
- 7. Kartoflerne drysses med persille ved anretningen.
|