|
Stegt lever med løg og kartofler
Ingredienser
ca. 60 g.
1 stk. løg
½ spsk. mel
15 g. margarine
1/4 tsk. salt |
1 knsp. peber
2 dl. vand
1 spsk. mel
2 spsk. vand |
Fremgangsmåde
- 1. Skyld leveren og tør den i køkkenrulle.
- 2. Rens løget, skær det i skiver og steg skiverne i halvdelen af margarinen.
- 3. Bland mel og krydderier på en tallerken og ven leveren heri.
- 4. Steg leveren i resten af margarinen ved svag varme og ca. 3 min. på hver side.
- 5. Tag leveren op og kog panden af med kartoffelvandet.
- 6. Rør en jævning af mel og vand og jævn pandeafkoget. Lad sovsen koge 5 min.
- 7. Ved anretningen lægges løgene på leveren.
- 8. Kogte skrællekartofler gives til.
|