Kød Opskriftsamling

Stegt lever med løg og kartofler

Ingredienser

ca. 60 g.
1 stk. løg
½ spsk. mel
15 g. margarine
1/4 tsk. salt
1 knsp. peber
2 dl. vand
1 spsk. mel
2 spsk. vand

Fremgangsmåde

1. Skyld leveren og tør den i køkkenrulle.
2. Rens løget, skær det i skiver og steg skiverne i halvdelen af margarinen.
3. Bland mel og krydderier på en tallerken og ven leveren heri.
4. Steg leveren i resten af margarinen ved svag varme og ca. 3 min. på hver side.
5. Tag leveren op og kog panden af med kartoffelvandet.
6. Rør en jævning af mel og vand og jævn pandeafkoget. Lad sovsen koge 5 min.
7. Ved anretningen lægges løgene på leveren.
8. Kogte skrællekartofler gives til.

nov. 1999