|
Millionbøf med spaghetti og æble/gulerodssalat
Ingredienser (2 personer)
1 løg
25 g. margarine
½ tsk. karry
150 g. hakket oksekød
1 dl. bouillon
½ dl. ketshup
1 spsk. mel
½ dl. vand
Salt og kulør |
½ pk. spaghetti
1 l. vand
1 tsk. salt
10 g. margarine
- 2 æbler
2 gulerødder
1 spsk. citronsaft
1 spsk. sukker
|
Fremgangsmåde
- 1. Skær løget i terninger og brun det i margarine tilsat karry.
- 2. Kom det hakkede kød heri og rør rundt, så kødet smuldrer fra hinanden og brunes.
- 3. Tilsæt bouillon og ketchup og kog 10 min. ved svag varme.
- 4. Sæt vand over til spaghetti. Husk salt. Når vandet koger, kommes spaghettien i. Kog
uden låg 15 min. Hæld vandet fra gennem et dørslag og hæld spaghettien tilbage i
gryden. Tilsæt en lille klat margarine og rør rundt i spaghettien, så klistrer den ikke
sammen.
- 5. Jævn millionbøffen. Husk at lade jævningen koge med 4-5 min.
- 6. Tilsæt kulør og smag til med salt.
- 7. Riv æbler og gulerødder groft.
- 8. Tilsæt citronsaft og sukker, bland salaten og smag til. Server råsalaten på
særskilt tallerken.
|