Mexicansk chili-pasta gryde
Ingredienser (4 pers.)
2 spsk olie
1 mellemstort løg
500 g hakket oksekød
1 dåse tomater m/væde
2 spsk tomatpuré
1 mellemstor grøn peber |
1 spsk chili krydderi
Salt og peber
250 g pastaskaller
1 dåse røde kidneybønner u/væde
125 g reven Cheddar ost |
-
Fremgangsmåde
- 1. Varm olien i en gryde, tilsæt det hakkede løg og steg indtil det bliver blødt.
- 2. Kom kødet i, brun det godt, tilsæt tomater m/væde, tomatpuré, grøn peber, chili,
salt og peber.
- 3. Lad det simre i 15 min.
4. I mellemtiden koges pastaskallerne i kogende, saltet vand.
- 5. Hæld vandet fra og kom bønnerne i chiligryden og vend til sidst pastaskallerne i.
- 6. Kom i et ildfast fad og spred den revne ost over. Bag i forvarmet ovn ved 180C i 30
min.
|