Gryderet, Andre lande, Kød, Oksekød Opskriftsamling

Mexicansk chili-pasta gryde

Ingredienser (4 pers.)

2 spsk olie
1 mellemstort løg
500 g hakket oksekød
1 dåse tomater m/væde
2 spsk tomatpuré
1 mellemstor grøn peber
1 spsk chili krydderi
Salt og peber
250 g pastaskaller
1 dåse røde kidneybønner u/væde
125 g reven Cheddar ost
 

Fremgangsmåde

1. Varm olien i en gryde, tilsæt det hakkede løg og steg indtil det bliver blødt.
2. Kom kødet i, brun det godt, tilsæt tomater m/væde, tomatpuré, grøn peber, chili, salt og peber.
3. Lad det simre i 15 min.
4. I mellemtiden koges pastaskallerne i kogende, saltet vand.
5. Hæld vandet fra og kom bønnerne i chiligryden og vend til sidst pastaskallerne i.
6. Kom i et ildfast fad og spred den revne ost over. Bag i forvarmet ovn ved 180C i 30 min.

nov. 1999