|
Mango - gryde
Ingredienser
6-8 skiver bacon
750 g. stribet flæsk
2 løg
250 g. champignons
2 æbler
3 spsk. mangochutney |
1 tsk. salt
½ tsk. peber
2 tsk. karry
ca. 2 dl. vand
3 tomater |
Fremgangsmåde
- 1. Baconskiver og flæsk skæres i terninger.
- 2. Løg, champignoner og æbler skæres i mindre stykker.
- 3. Bacon og flæsketerninger brunes i en gryde, Hvorefter løg, champignoner og æbler
tilsættes.
- 4. Mangochutney, krydderier og vand hældes ved, og det hele småsnurrer til det er
mørt. (35-40 min.)
- 5. Tomaterne overhældes med kogende vand, Flås og halveres og kommes i gryden.
- 6. Retten varmes igennem og jævnes eventuelt.
- 7. Server løse ris eller kartofler til.
|