Gryderet, Kød Opskriftsamling

Mango - gryde

Ingredienser

6-8 skiver bacon
750 g. stribet flæsk
2 løg
250 g. champignons
2 æbler
3 spsk. mangochutney
1 tsk. salt
½ tsk. peber
2 tsk. karry
ca. 2 dl. vand
3 tomater

Fremgangsmåde

1. Baconskiver og flæsk skæres i terninger.
2. Løg, champignoner og æbler skæres i mindre stykker.
3. Bacon og flæsketerninger brunes i en gryde, Hvorefter løg, champignoner og æbler tilsættes.
4. Mangochutney, krydderier og vand hældes ved, og det hele småsnurrer til det er mørt. (35-40 min.)
5. Tomaterne overhældes med kogende vand, Flås og halveres og kommes i gryden.
6. Retten varmes igennem og jævnes eventuelt.
7. Server løse ris eller kartofler til.

nov. 1999