|
Leverret i fad
Ingredienser
300 g. lever
2 spsk. mel
Salt, peber og paprika
50 g. bacon
1 fed hvidløg
20 g. fedtstof |
1 dl. suppe på tern
½ dl. tomatpuré
Citronsaft af ½ citron
1 tsk. gul sennepspulver
1 bdt. persille |
Fremgangsmåde
- 1. Skyl og aftør leveren, skær den i strimler og vend dem i melet blandet med
krydderier.
- 2. Klip bacon i strimler og svits dem på panden sammen med et knust hvidløgsfed.
- 3. Brun leverstykkerne meget forsigtigt ved ret svag varme i baconfedtet og evt. ekstra
fedtstof. Drys resten af melet over.
- 4. Læg dem i et ildfast fad sammen med baconstrimlerne
- 5. Kog panden af med suppe og tomatpuré. Pandeafkoget skal være så rigeligt at der er
sovs nok.
- 6. Rør sennep ud med citronsaft og kom det i afkoget, før dette hældes over
leverstykkerne.
- 7. Dæk fadet med stegefolie og sæt det i ovnen 30-30 min. ved 180 C.
- Drys persille over ved anretningen.
|