|
Kødtimbale med Pilaff-ris
Ingredienser
2 dl. hakket løg
40 g. margarine
400 g. hakket oksekød
2 tsk. karry
Salt og peber
250 g. champignons
1 peberfrugt
4 spsk. rasp. |
3 æg
1 dl. mælk
4 laurbærblade
2 skalotteløg
30 g. margarine
2 kopper ris
3 kopper bouillon
Salt |
Fremgangsmåde
- 1. Svits de hakkede løg i margarinen, brun kødet og tilsæt krydderier.
- 2. Tilsæt groft hakkede champignons og peberfrugt samt rasp.
- 3. Rør det hele godt sammen og hæld blandingen i et velsmurt fad, der skal være
ovnfast.
- 4. Pisk æg og mælk sammen og hæld det over kødet - stik lidt med en gaffel, så
æggemassen kan fordele sig.
- 5. Fordel laurbærbladene ovenpå.
- 6. Stil fadet i vandbad i en 180 C varm ovn i ca. 40 min. til æggemassen er stivnet.
- 7. Serveres rygende varm med Pilaff-ris.
- 1. Svits de fint hakkede løg i margarinen.
- 2. Tilsæt ris, bouillon og salt. Kog under låg i 12 min. og lad pilaffrisen stå under
låg i 12 min. rør op i den med en gaffel.
|