|
Kød i kvark
Ingredienser (1 person)
100 g. kalve- eller svinekød
1 skive bacon
5 g. margarine
1½ spsk. vand
1 spsk. kvark |
1 tsk. mel
salt og peber
1/4 tsk. citronsaft
1/4 tsk. ribsgelé |
Fremgangsmåde
- 1. Kødet skæres i terninger (størrelse som 1/4 tændstikæske)
- 2. Bacon deles i strimler på tværs.
- 3. Margarinen gøres stegeklar i en gryde og kødet brunes.
- 4. Bacon komme i og brunes med.
- 5. Vandet hældes ved og låg lægges på.
- 6. Retten småsnurrer til kødet er mørt (ca. ½ time)
- 7. Retten jævnes med kvark, tilsat mel.
- 8. Smages til med salt, peber, citronsaft og ribsgele.
- 9. Kartofler serveres til.
|