|
Indisk fiskeret.
Ingredienser
500 g. kogt torsk eller anden saltvandsfisk
3 dl. slanke ris
4½ dl. vand
1½ tsk. salt
40 g. plantemargarine
1 fed knust hvidløg
1 dl. hakket løg |
3/4 spsk. gurkemeje
1 spsk. olie
Salt, peber, karry
2 smilende æg
½ grøn peber
1 flået tomat |
Fremgangsmåde
- 1. Kog fisken 7-7 min. i saltet vand. Befri den for skind og ben og del den i mindre
stykker.
- 2. Kog risene til løse ris. a) bring vand og salt i kog. b) kom risene i - rør rundt,
læg låg på - skru ned på helt svag varme og lad risene koge 12 min. c) sluk og lad dem
stå 12 min til.
- 3. Hakket løg og knust hvidløg dampes i olie, margarine og gurkemeje.
- 4. Salt, peber og karry tilsættes.
- 5. Fisk og ris kommes i gryden og det hele blandes forsigtigt med 2 gafler. Pas på, at
fisken ikke går helt i stykker.
- 6. Retten gennemvarmes.
- 7. Anrettes på et fad, garneres med kvarte, smilende æg, strimler af grøn peber og
kvarte flåede tomater.
|