Kød Opskriftsamling

Helstegte hjerter med katofler og agurkesalat

Ingredienser

2 svinehjerter
8 svesker
1 æble
30 g. margarine
½ tsk. salt
Peber
4 dl. vand
3 spsk. mel
Vand
Kulør

Fremgangsmåde

1. Rens hjerterne for årestammer og blod.
2. Fyld hjerterne med udblødte svesker og æblestykker.
3. Hold hjerterne sammen med kødnåle.
4. Brun margarinen i trykkogeren og brun hjerterne heri.
5. Tilsæt salt, peber og vand.
6. Tilbered trykkogeren til kogning. Trykkog i 30 min. Afkøl gryden.
7. Tag hjerterne op og jævn skyen.
8. Tilsæt kulør og smag til.
9. Skær hjerterne i skiver og server dem overhældt med sovs.
Server med råstegte kartofler og agurkesalat.

nov. 1999