|
Hamburgerryg med kogte grønsager
Ingredienser
- Hamburgerryg er røget svinekam
-
- 75 g. kartofler
- 75 g. gulerødder
- 50 g. ærter
- 1½ dl. vand
- 1/4 tsk. salt
- 15 g. smør
Fremgangsmåde
- 1. Kødet kommes i en gryde med vand, der dækker.
- 2. Bring i kog uden låg - fjern det skum, der dannes.
- 3. Hvis kødet er ret fersk, kommes salt ved.
- 4. Læg låg på og lad kødet koge 20 min. ved svag varme.
- 5. Kødet afsvales i suppen - mindst 20 min.
- 1. Kartofler og gulerødder skrælles og skæres i terninger.
- 2. Ærterne vejes af.
- 3. Bring vand og salt i kog.
- 4. Kom kartofler og gulerødder i, og lad det koge under låg i ca. 15 min.
- 5. Kom ærterne i gryden og lad dem koge med i 2 min.
- 6. Smøret smeltes i dl. målet og bruges som smørsovs. (dl.målet anbringes på låget
af grønsagsgryden).
|