|
Gullasch med urter og kartoffelmos
Ingredienser
400 g. oksekød
2 løg
200 g. gulerødder
50 g. margarine
2 dl. vand
1 tsk. salt
1 knsp. peber |
2 spsk. mel
4 spsk. vand
600 g. kartofler
1½ dl. mælk
10 g. margarine
Salt |
Fremgangsmåde
- 1. Skær kødet i terninger og løget i ringe.
- 2. Brun løget i gryden og tag det op.
- 3. Brun kødet.
- 4. Kom vand og krydderier ved. Kog ca. 1 time
- 5. Kog gulerodsterninger med det sidste kvarter.
- 6. Lav en jævning af mel og vand og pisk den i. Lad retten koge endnu 5 min.
- 7. Tilsæt kulør og de brunede løg.
- 1. Vask og skræl kartoflerne.
- 2. Skær dem i terninger og kog dem uden salt.
- 3. Hæld vandet fra og damp dem godt tørre.
- 4. Mos kartoflerne i gryden.
- 5. Sæt gryden på svag varme og pisk mælk i.
- 6. Pisk margarine og salt i, og pisk til mosen er let og luftig.
|