|
Chaw-chaw med spaghetti
Ingredienser
2-3 porrer
250 g. champignons
40 g. margarine
1-2 tsk. karry
400 g. hakket oksekød
Salt
ca. 1½ dl. vand |
1 pakke spaghetti
2 l. vand
2 tsk. salt
15 g. margarine |
Fremgangsmåde
- 1. Skær det øverste grimmestykke af porrerne. Skyl porrerne grundigt og del dem i
grøn og hvid del. Den grønne del skæres i smalle strimler, den hvide i 3-4 cm lange
stykker, som skæres igennem på langs i 2 eller 4 dele.
- 2. Rens champignons og del dem i kvarter.
- 3. Brun Margarinen og tilsæt 1 tsk. karry.
- 4. Brun kødet heri og tilsæt salt.
- 5. Tilsæt porrer og vand - kog retten i 10 min.
- 6. Tilsæt champignons og kog yderligere 5 min.
- 7. Smag til med salt og karry - tilsæt om nødvendigt mere vand.
- 8. Server chaw-chawen, så snart spaghettien er tilberedt.
- 1. Bring vand, salt og margarine i kog.
- 2. Bøj spaghettien ned i det kogende vand. Rør rundt i spaghettien og kog 12 min. uden
låg.
- 3. Hæld ca. ½ liter koldt vand i gryden, når spaghettien er kogt. Hæld den i et
dørslag, så vandet kan løbe fra.
|