Kød, Oksekød Opskriftsamling

Chaw-chaw med spaghetti

Ingredienser

2-3 porrer
250 g. champignons
40 g. margarine
1-2 tsk. karry
400 g. hakket oksekød
Salt
ca. 1½ dl. vand
1 pakke spaghetti
2 l. vand
2 tsk. salt
15 g. margarine

Fremgangsmåde

1. Skær det øverste grimmestykke af porrerne. Skyl porrerne grundigt og del dem i grøn og hvid del. Den grønne del skæres i smalle strimler, den hvide i 3-4 cm lange stykker, som skæres igennem på langs i 2 eller 4 dele.
2. Rens champignons og del dem i kvarter.
3. Brun Margarinen og tilsæt 1 tsk. karry.
4. Brun kødet heri og tilsæt salt.
5. Tilsæt porrer og vand - kog retten i 10 min.
6. Tilsæt champignons og kog yderligere 5 min.
7. Smag til med salt og karry - tilsæt om nødvendigt mere vand.
8. Server chaw-chawen, så snart spaghettien er tilberedt.
1. Bring vand, salt og margarine i kog.
2. Bøj spaghettien ned i det kogende vand. Rør rundt i spaghettien og kog 12 min. uden låg.
3. Hæld ca. ½ liter koldt vand i gryden, når spaghettien er kogt. Hæld den i et dørslag, så vandet kan løbe fra.

nov. 1999