|
Kinesergryde med løse ris
Ingredienser
½ kg. stribet flæsk
2 spsk. kinesisk soya
1 tsk. salt
1 dl. vand
1 porre
1 gulerod |
1 kg. hvidkål
40 g. margarine
1-2 tsk. karry
1 dl. vand
1 spsk. eddike |
Fremgangsmåde
- 1. Skær flæsket i terninger og brun det.
- 2. Tilsæt kinesisk soya, salt og vand.
- 3. Kog retten ved svag varme i 45 min.
- 4. Snit imens de rensede urter fint.
- 5. Brun margarine og karry let.
- 6. Svits urterne heri nogle minutter.
- 7. Tilsæt vand og eddike og kog urterne 15 min.
8. Når flæsket er mørt, blandes det i urterne.
9. Smag til med salt og karry.
10. Server kinesergryden med løse ris.
|