Andre lande, Gryderet Opskriftsamling

Kinesergryde med løse ris

Ingredienser

½ kg. stribet flæsk
2 spsk. kinesisk soya
1 tsk. salt
1 dl. vand
1 porre
1 gulerod
1 kg. hvidkål
40 g. margarine
1-2 tsk. karry
1 dl. vand
1 spsk. eddike

Fremgangsmåde

1. Skær flæsket i terninger og brun det.
2. Tilsæt kinesisk soya, salt og vand.
3. Kog retten ved svag varme i 45 min.
4. Snit imens de rensede urter fint.
5. Brun margarine og karry let.
6. Svits urterne heri nogle minutter.
7. Tilsæt vand og eddike og kog urterne 15 min.
8. Når flæsket er mørt, blandes det i urterne.
9. Smag til med salt og karry.
10. Server kinesergryden med løse ris.

nov. 1999