Salater Opskriftsamling

Kinasalet

Ingredienser (ca. 4 personer)

½ kinakål
½ grøn peber
1/4 agurk
150 g. tun i olie
2 hårdkogte æg
½ bk. karse
Marinade:
2 spsk. olie
½ spsk. vineddike
1/4 tsk. salt
1 knsp. paprika
1 knsp. peber

Fremgangsmåde

1. Kålen skylles godt og rystes fri for vand.
2. Skær kålen i fine strimler.
3. Peber og agurk skæres i små terninger.
4. Tunfisken pilles i mindre stykker.
5. Æggene koges 9 min. til hårdkogte - afkøles i koldt vand, pilles og skæres i kvarte (bedst med en sytråd).
6. Kål, grønsager og tunfisk blandes i en skål og pyntes med æg og karse.
7. Marinaden rystes sammen og hældes over.
8. Serveres med flutes.

nov. 1999