|
Kinasalet
Ingredienser (ca. 4 personer)
½ kinakål
½ grøn peber
1/4 agurk
150 g. tun i olie
2 hårdkogte æg
½ bk. karse |
Marinade:
2 spsk. olie
½ spsk. vineddike
1/4 tsk. salt
1 knsp. paprika
1 knsp. peber |
Fremgangsmåde
- 1. Kålen skylles godt og rystes fri for vand.
- 2. Skær kålen i fine strimler.
- 3. Peber og agurk skæres i små terninger.
- 4. Tunfisken pilles i mindre stykker.
- 5. Æggene koges 9 min. til hårdkogte - afkøles i koldt vand, pilles og skæres i
kvarte (bedst med en sytråd).
- 6. Kål, grønsager og tunfisk blandes i en skål og pyntes med æg og karse.
- 7. Marinaden rystes sammen og hældes over.
- 8. Serveres med flutes.
|