Kalvekotteletter med svampe og Svalles kartoffelcreme
I køkkenet forberedes:4 Kalve koteletter – husk at ridse fedtkanten, så de ikke trækker sig. Pensles med olie, salt og peber.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen. Lad kalvekoteletterne ligge og sove i marinaden ca. 1 time. Kartoflerne vaskes og lægges i en gryde med 6-10 hele og 1 presset fed hvidløg og salt. Dækkes lige akkurat med piskefløde og kogesved svag varme til de er møre. Vend purløg i lige før servering. Kantareller: Rengør svampene - skær dem i passende stykker og placer på støbejernstallerkenen eller i foliebakke sammen med olie, hvidløgscreme salt og peber. Ved grillen:Sæt svampene over i den direkte side og lad dem stege i ca. 10 min før du flytter dem til den indirekte side. Risten, i den direkte side smøres nu med olie. Koteletterne smøres med et strøj olie på begge sider før de brunes i 3-5 min på hver side over den direkte varme.
|