|
Ild i røret
Ingredienser (4 personer)
-
600 g hakket oksekød
2 store løg i skiver
2 gulerødder i skiver
1 lille hvidkål i fine strimler
3 spsk. karry
salt og peber
1 ds. flåede tomater
evt. lidt vand
30 g margarine til bruning
Fremgangsmåde
-
Løg i skiver brunes i margarinen.
-
Karry tilsættes og brunes med.
-
Kødet brunes.
-
Hvidkål tilsættes og brunes lidt efter
lidt.
-
Gulerødder i skiver tilsættes og brunes
med.
-
1 dåse tomater hakkes fint og koger med.
-
Tilsæt evt. lidt vand. Retten koger til
kødet er mørt, ca. 45-60 min.
-
Behøver ikke jævning, det meste væde
fordamper.
Serveres med ris, kartofler eller flutes.
Lav rigeligt, for der bliver spist meget!
|