|
Gartnerens rejesalat
Ingredienser (4 personer)
2 æg
4 salatblade
1 bdt. dild
½ agurk
125 g. ærter
200 g. rejer |
100 g. mayonaise
½ dl. fløde
2 tsk. citronsaft
½ stk. salt
1/4 tsk. hvid peber
1/4 tsk. paprika |
Fremgangsmåde
- 1. Kog æggene hårdkogte (9-10 min.), pil dem og del dem i 4 både.
- 2. Skyl salat og dild og klip dilden fint.
- 3. Skær agurken i små terninger.
- 4. Optø ærterne (kan evt. overhældes m. kogende vand og stå deri et par min.)
- 5. Optø rejerne og tag nogle af de pæneste fra til pynt.
- 6. Bland fløden i mayonaisen og smag til med citronsaft og krydderier.
- 7. Bland nu agurketerninger, ærter og rejer i marinaden og læg blandingen på
salatbladene.
- 8. Læg æggebådene på og drys klippet dild over.
- 9. Pynt med rejer.
- 10 spises med flutes til.
|