Desserter, Fromage Opskriftsamling

Yoghurtfromage

Ingredienser (4-5 personer)

4 blade husblas
½ dl. kirsebærsaft
3 dl. yoghurt
2 spsk. syltede kirsebær
2 spsk. sukker
2 æggehvide
1 dl. piskefløde

Fremgangsmåde

1. Sæt husblas i blød i koldt vand i 5 minutter.
2. Tag den op og smelt den i vandbad.
3. Kom kirsebærsaften i husblasen, når den er smeltet helt.
4. Bland yoghurt med kirbærrene.
5. Tilsæt den smeltede husblas.
6. Pisk æggehviderne stive.
7. Vend forsigtigt sukkeret i æggehviden.
8. Når yoghurten er ved at stivne, blandes æggehviden forsigtigt i.
9. Desserten kommes i en skål eller i portionsglas og stilles koldt.
10. Pynt med flødeskum.

nov. 1999