|
Yoghurtfromage
Ingredienser (4-5 personer)
- 4 blade husblas
- ½ dl. kirsebærsaft
- 3 dl. yoghurt
- 2 spsk. syltede kirsebær
- 2 spsk. sukker
- 2 æggehvide
- 1 dl. piskefløde
Fremgangsmåde
- 1. Sæt husblas i blød i koldt vand i 5 minutter.
- 2. Tag den op og smelt den i vandbad.
- 3. Kom kirsebærsaften i husblasen, når den er smeltet helt.
- 4. Bland yoghurt med kirbærrene.
- 5. Tilsæt den smeltede husblas.
- 6. Pisk æggehviderne stive.
- 7. Vend forsigtigt sukkeret i æggehviden.
- 8. Når yoghurten er ved at stivne, blandes æggehviden forsigtigt i.
- 9. Desserten kommes i en skål eller i portionsglas og stilles koldt.
- 10. Pynt med flødeskum.
|