|
Russisk pandekage
Ingredienser
- 30 g. margarine
- 2 dl. mælk
- 50 g. mel
- 2 stk. æggeblommer
- 1/4 tsk. salt
- 2 stk. æggehvider
- 20 g. fedtstof
- syltetøj
- Flormelis
Fremgangsmåde
- 1. Bring margarine og mælk i kog. Kog melet i og rør kraftigt rundt til dejen slipper.
Afkøl dejen.
- 2. Rør 1 æggeblomme i ad gangen. Rør et par min., så dejen bliver blank og glat.
Rør saltet i.
- 3. Pisk hviderne til stift skum og vend det i dejen.
- 4. Bag 2 tykke pandekager på en lille pande. Læg låg på under bagningen og brug
låget, når pandekagen skal vendes. Bagetid for hver pandekage ca. 15 min. Læg syltetøj
mellem de to kager. Drys flormelis over. Serveres varm.
|