|
Pandekager
Ingredienser (5 stk.)
- 4 spsk. mel
- 1 dl. kærnemælk
- 1 knsp. salt
- 1/4 tsk. sukker
- ½ æg
- 1 knsp. natron
- 10 g. fedtstof
Fremgangsmåde
- 1. Rør mel og kærnemælk til jævning.
- 2. Pisk salt og sukker i.
- 3. Rør natron ud i 1 spsk. vand og pisk det i.
- 4. Opvarm lidt af fedtstoffet i panden.
- 5. Tag panden bort fra varmen og hæld ca. ½ dl. dej på. Lad det løbe ud, så
pandebunden dækkes.
- 6. Bag ved jævn varme til dejen er stivnet og kanten er begyndt at blive lysebrun.
- 7. Vend pandekagen og bag den på den anden side.
- 8. Lad pandekagen glide over på en varm tallerken og bag så den næste.
- 9. Spises med frugtmos, syltetøj eller is.
|