Desserter, Opskriftsamling

Pandekager 2

Ingredienser

250 g mel
½ tsk salt 
1 tsk sukker 
5 dl mælk
3 - 4 æg
1 - 2 spsk olie + lidt til at bage pandekagerne i. 
smagsstof: 1 tsk kardemomme eller lidt citronsaft

Fremgangsmåde

1. Alle ingredienser kommes i en skål.
2. Det piskes sammen - Det er nemmest med en elpisker
3. Lidt olie kommes i en pande og varmes op.
4. hæld lidt dej på panden. Vend pandekagen når al dejen er stivnet.
- Olien i dejen skulle gøre at man kan nøjes med at komme fedtstof på panden første gang man bager en pandekage
- Lidt øl eller vand i pandekagerne gør dem spøde og knasende hvis de bliver bagt tynde.
- Pandekagerne er gode med rabarberkompot, ymercreme, solbær / hindbærsyltetøj og sukker
 

 Aug. 2001