|
Pandekager 2
Ingredienser
- 250 g mel
- ½ tsk salt
- 1 tsk sukker
- 5 dl mælk
3 - 4 æg
- 1 - 2 spsk olie + lidt til at bage pandekagerne i.
smagsstof: 1 tsk kardemomme eller lidt citronsaft
Fremgangsmåde
- 1. Alle ingredienser kommes i en skål.
- 2. Det piskes sammen - Det er nemmest med en elpisker
- 3. Lidt olie kommes i en pande og varmes op.
4. hæld lidt dej på panden. Vend pandekagen når al dejen er stivnet.
- Olien i dejen skulle gøre at man kan nøjes med at komme fedtstof på
panden første gang man bager en pandekage
- - Lidt øl eller vand i pandekagerne gør dem spøde og knasende hvis
de bliver bagt tynde.
- Pandekagerne er gode med rabarberkompot, ymercreme,
solbær / hindbærsyltetøj og sukker
-
|