Desserter Opskriftsamling

Italienske pandekager

Ingredienser (4 personer)

60 g. mel
1/4 tsk. salt
1/4 tsk. bagepulver
2 spsk. parmasan
1½ dl. mælk
1 æg
30 g. margarine
1 pk. bacon
1 løg
300 g. oksekød
Salt og peber
1 dl. tomatketchup
30 g. margarine
3 spsk. parmasan

Fremgangsmåde

1. Lav en pandekagedej (meljævning rørt i skål).
2. Bag pandekagerne - der skal blive 8 små pandekager.
1. Skær baconen op i terninger og steg dem uden fedtstof i en gryde, til de er lysebrune - tag dem op.
2. Skær løget i terninger og steg dem i baconfedtet, til de er gyldne - tag dem op.
3. Brun oksekødet og kom bacon og løg tilbage i gryden.
4. Tilsæt tomatketchup, salt og peber og lad retten småstege 10 min. Smag til.
5. Rul hver enkelt pandekage om en klat fyld.
6. Læg pandekagerullerne tæt op ad hinanden i et ovnfast fad, kom margarineklatter over og drys med parmasan.
7. Bag pandekagerullerne 15 min. v. 250 C og server dem straks.

nov. 1999