|
Italienske pandekager
Ingredienser (4 personer)
60 g. mel
1/4 tsk. salt
1/4 tsk. bagepulver
2 spsk. parmasan
1½ dl. mælk
1 æg
- 30 g. margarine
|
1 pk. bacon
1 løg
300 g. oksekød
Salt og peber
1 dl. tomatketchup
- 30 g. margarine
3 spsk. parmasan
|
Fremgangsmåde
- 1. Lav en pandekagedej (meljævning rørt i skål).
- 2. Bag pandekagerne - der skal blive 8 små pandekager.
- 1. Skær baconen op i terninger og steg dem uden fedtstof i en gryde, til de er
lysebrune - tag dem op.
- 2. Skær løget i terninger og steg dem i baconfedtet, til de er gyldne - tag dem op.
- 3. Brun oksekødet og kom bacon og løg tilbage i gryden.
- 4. Tilsæt tomatketchup, salt og peber og lad retten småstege 10 min. Smag til.
- 5. Rul hver enkelt pandekage om en klat fyld.
- 6. Læg pandekagerullerne tæt op ad hinanden i et ovnfast fad, kom margarineklatter
over og drys med parmasan.
- 7. Bag pandekagerullerne 15 min. v. 250 C og server dem straks.
|