|
Blommetrifli
Ingredienser
1 kg. syltede halverede blommer
4 æggeblommer
2 spsk. sukker
3 spsk. maizenamel
½ l. mælk
1½ l. piskefløde
4-7 makroner |
Sukkerlage:
600 g. sukker
2½ dl. vand |
Fremgangsmåde
- 1. Pisk æg og sukker godt og pisk så maizena i.
- 2. Varm mælken op til kogepunktet og hæld den varme mælk i æggemassen.
- 3. Kom det hele tilbage i gryden og bring i kog under stadig piskning og afkøl cremen.
Pisk af og til.
- 1. Læg makroner i bunden af glasskål, hæld blommesaft eller madeira over og lad dem
trække.
- 2. Pisk fløden - bland halvdelen i cremen.
- 3. Læg blommerne og cremen skiftevis ovenpå makronerne.Start med blommer og slut med
creme.
- 4. Pynt med resten af flødeskummet.
|