|
Bananer med sesamkrokant
Ingredienser
- 4 bananer
- saft af 1 appelsin
- 2½ dl. piskefløde
- 250 g. vindruer
- 1 dl. sukker
- 1 dl. sesamfrø
Fremgangsmåde
- 1. Bananerne flækkes på langs og anrettes på et fad.
- 2. Appelsinsaft dryppes over og fadet stilles koldt.
- 3. Fløden piskes og halvdelen af vindruerne halveres og udstenes og blandes i
flødeskummet. Sættes i køleskab.
- 4. Sesamkrokant: Smelt sukkeret lysebrunt på en tør pande. Kom sesamfrø i og hæld
massen ud på en plade med bagepapir. Lad massen køle af og knus den så.
- 5. Læg flødeskum med vindruer over bananerne.
- 6. Pynt med resten af vindruerne
- 7. Drys sesamkrokant over til sidst.
|