|
Appelsinfromage
Ingredienser (4-6 personer)
1 appelsinroulade
4 blade husblas
2 æggeblommer
½ dl. sukker
1 spsk. reven appelsinskal
2 appelsiner
½ citron |
2 æggehvider
3 dl. piskefløde1 dl. vand
1 dl. sukker
½ appelsinskal |
Fremgangsmåde
- Rouladen købes eller tilberedes nogle lektioner inden og fryses ned.
1. Udblød husblasen 10 min. i koldt vand.
- 2. Pisk æggeblommer og sukker godt.
- 3. Riv appelsinen. Pres frugterne.
- 4. Rør skal og saft i æggemassen.
- 5. Pisk fløden og hviderne stive.
- 6. Smelt husblasen og rør den i æggemassen.
- 7. Vend forsigtigt hviderne og godt halvdelen af fløden i æggemassen, når denne er
let stivnet.
- 8. Beklæd en glasskål med tynde rouladeskiver.
- 9. Hæld fromagen i skålen og stil den koldt.
10. Skær en halv appelsinskal i tynde strimler, kog dem 5 min. i sukkerlage. Tag dem op
og køl af.
11. Pynt fromagen med flødeskum og appelsinstrimler.
|