|
Ananasfromage
Ingredienser (2 personer)
2 blade husblas
1 æggeblomme
1 spsk. sukker
saft af 1/4 citron |
4 tsk. ananassaft
1 æggehvide
½ dl. piskefløde
2 skiver ananas |
Fremgangsmåde
- 1. Læg husblasen i blød i koldt vand.
- 2. Pisk æggeblomme og sukker sammen.
- 3. Rør citron og ananassaft i.
- 4. Smelt husblasen i vandbad.
- 5. Pisk æggehvide og flødeskum hver for sig.
- 6. Hæld den smeltede husblas i æggesnapsen. Rør forsigtigt til den tykner.
- 7. Vend den piskede æggehvide og halvdelen af flødeskummet i.
- 8. Skær ananasringene i små stykker og fordel dem forsigtigt i fromagen.
- 9. hæld fromagen i glasskål eller portionsglas og stil den i køleskab, til den er
stiv.
- 10. pynt med resten af flødeskummet lige inden servering.
|