Desserter, Fromage Opskriftsamling

Abricos - flødefromage

Ingredienser

100 g. abrikos
3 dl. vand
4 spsk. sukker
4-5 blade husblas
1½ dl. piskefløde

Fremgangsmåde

1. Udblød abrikoserne i vandet i 8-12 timer.
2. Udblød husblasen i 10 min i koldt vand i et halvlitermål.
3. Kom abrikoerne med udblødningsvand i blenderen og findel dem. Rør sukker i. (Abrikoserne kan også koges til mos og smages til med sukkeret).
4. Tag husblasen op af vandet. Lad den dryppe af og smelt den så i det aftørrese halvlitermål. (Brug vandbad).
5. Rør den smeltede husblas i abrikosmosen.
6. Pisk fløden og bland den i abrikosmosen, når denne er næsten stivnet.
7. Pynt evt. desserten med revet chokolade og flødeskumstoppe.

nov. 1999