|
Abricos - flødefromage
Ingredienser
- 100 g. abrikos
- 3 dl. vand
- 4 spsk. sukker
- 4-5 blade husblas
- 1½ dl. piskefløde
Fremgangsmåde
- 1. Udblød abrikoserne i vandet i 8-12 timer.
- 2. Udblød husblasen i 10 min i koldt vand i et halvlitermål.
- 3. Kom abrikoerne med udblødningsvand i blenderen og findel dem. Rør sukker i.
(Abrikoserne kan også koges til mos og smages til med sukkeret).
- 4. Tag husblasen op af vandet. Lad den dryppe af og smelt den så i det aftørrese
halvlitermål. (Brug vandbad).
- 5. Rør den smeltede husblas i abrikosmosen.
- 6. Pisk fløden og bland den i abrikosmosen, når denne er næsten stivnet.
- 7. Pynt evt. desserten med revet chokolade og flødeskumstoppe.
|