|
Nøddelagkage
Ingredienser
65 g. sukker
65 g. margarine
3 æggeblommer
125 g. mel
1½ tsk. bagepulver
5 spsk. mælk |
3 æggehvider
150 g. sukker
100 g nødder
- 2½ dl. piskefløde
|
Fremgangsmåde
- 1. Smelt margarinen (skal kun lige være flydende).
- 2. Pisk sukker og æggeblommer skummende med mixeren.
- 3. Tilsæt den flydende margarine.
- 4. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggemassen.
- 5. Rør mælken i.
- 6. Fyld dejen i 2 smurte springforme - eller lagkageforme.
- 7. Pisk æggehviderne stive og pisk så sukkeret i.
- 8. Fordel marengsmassen på de 2 forme og hak nødderne over.
- 9. Bages på midterste rille i 20 - 25 min. og afkøles på rist.
- 10. Når bundene er kolde, lægges de sammen med flødeskum.
- 11. Bagetemperatur er 175 C.
|