|
Nøddekys
Ingredienser
125 g. margarine
100 g. sukker
1 æggeblomme
250 g. mel |
Pynt:
1 æggehvide
75 g. sukker
ca. 100 g. nøddekerner |
Fremgangsmåde
- 1. Rør margarinen blød med sukkeret.
- 2. Rør æggeblommen i, rør 3 min. yderligere med mixer.
- 3. Hold 1 dl. mel tilbage og ælt resten i dejen, til den er ensartet.
- 4. Rul dejen ud på meldrysset bord til en tynd plade og udstik små runde kager.
- 5. Sæt kagerne på plade med bagepapir.
- 6. Pisk æggehviden stiv.
- 7. Kom 1 tsk. af sukkeret i og pisk igen et par min.
- 8. Vend forsigtigt resten af sukkeret i.
- 9. Læg lidt marengsdej og en nøddekerne på hver kage.
- 10. Bag kagerne ca. 10 min. på øverste rille og ved 175 C.
|