|
Makronkage
Ingredienser
120 g. margarine
120 g. sukker
2 æggeblommer
200 g. mel
½ tsk. bagepulver |
200 g. flormelis
8 tvebakker
2 æggehvider
1/4 tsk. mandelessens
½ tsk. hjortetaksalt |
Fremgangsmåde
- 1. Smelt margarinen.
- 2. Pisk imens æggeblommer og sukker med mixer.
- 3. Bland bagepulveret i melet.
- 4. Bland nu den smeltede margarine i æggesnapsen og rør godt.
- 5. Vend melet i.
- 6. Smør form og kom dejen i.
- 7. Sigt de 200 g. flormelis ( der må absolut ikke være klumper i)
- 8. Knus tvebakkerne meget grundigt.
- 9. Pisk æggehviderne stive.
- 10. Bland nu mandelessens, hjortetaksalt, flormelis og knuste tvebakker i
æggehvidemassen.
- 11. Bred blandingen ud over kagedejen.
- 12. Bages på midterste rille i 30-40 min. ved 180 C.
|