|
Krydderurteflutes
Ingredienser
- 15 g. gær
- 2 dl. lunkent vand
- 2 tsk. salt
- 1 spsk. hakket persille
- 1 spsk. finrklippet purløg
- 1 tsk. basilikum eller hakket dild
- 300 g hvedemel
Fremgangsmåde
- 1. Pluk gæren i stykker og rør den ud i det lunkne vand.
- 2. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen.
- 3. Lad den hæve lunt i ca. ½ time.
- 4. Ælt dejen godt igennem og del den i 2 dele.
- 5. Rul hver del til en flutes i bagepladens længde.
- 6. Lad efterhæve på pladen i ca. 20 min.
- 7. Bages ved 225 C i 15 - 20 min. på midterste rille.
- 8. Pensel med vand 2 gange under bagningen.
|