|
Hofjægermesterkager
Ingredienser
1 æg
75 g. sukker
35 g. havregryn
45 g. mel
1 1/4 tsk. hjortetakssalt |
Fyld:
1 1/4 dl. piskefløde
2 tsk. kakao
2 tsk. flormelis |
Fremgangsmåde
- 1. Pisk æg og sukker til en skummende æggesnaps.
- 2. Vend havregrynene i.
- 3. Bland mel og hjortetakssalt og sigt det i dejen. Bland forsigtigt dej og mel sammen.
- 4. Sæt dejen i små klatter på en plade med bagepapir. Brug 2 teskeer og sæt kagerne
med god afstand, da de flyder meget ud.
- 5. Bages lysebrune på øverste rille. Ca. 5 min. ved 200 C.
- 6. Tages forsigtigt af pladen og afkøles på bagerist.
- 7. Lige inden kagerne skal spises lægges de sammen med fyld imellem.
-
- Fyld:
- 1. Fløden piskes.
- 2. Flormelis og kakao sigtes i.
- 3. Bland forsigtigt med et fladt piskeris.
|