Så er det tid til at blende det hele sammen. Smag til
med salt. Husk at puréen gerne må være sød.
Bøffer:
Bøfferne formes. Salt og peber drysses på, og bøfferne
grilles ved direkte varme. Når de er næsten færdige,
putter man dem over på indirekte varme og lægger
osteskiverne på - en skive af hver ost på hver bøf.
Bøfferne er færdige, når osten er smeltet.
Kartoffelrøsti:
Skræl bagekartoflerne og løget og riv det hele på et
rivejern. Det hele kommes op i en si, og væden presses
ud af kartoflerne. Derefter kommes det op i en skål,
hvor der tilsættes æg, salt og peber. Ælt det hele
sammen med hånden. Form massen til røsti og steg dem i
solsikkeolie på en pande, som sættes ved indirekte
varme.
Barbequesauce:
Det hele kommes op i en gryde undtagen Habanero-chilien.
Gryden sættes på grillen, så saucen koger. Smages til
med Habanero-chilien. Der skrues ned for grillen, så
saucen simrer. Kog den ind, til den har samme konsistens
som ketchup.
Salat:
Skyl salaten og slyng den, så væden slynges fra.
Sådan samler du din burger:
1. Skær bollen over
2. Smør puréen på underbollen
3. Kom salaten på
4. Kom bøffen på
5. Kom røsti på
6. Kom to spsk barbequesauce på - resten kan gemmes
7. Toppen af bollen kommes på.